OPPHALD

Hos oss kan du bu godt i hytter eller rom:

'Nere stugu': To etasjer., ca 60 m2 + 40 m2.
Her er det 8 senger i 4 soverom, kjøkken og stugu, eit bad m/ dusj og toalett, og eit toalett. I første etasje er det eitt soverom med 1 seng, spisestugu/stugu, kjøken og baderom med dusj og wc. I andre etasje er det wc og 3 soverom, eitt med 3 senger (dobbeltseng og ei mindre seng, 180 cm), eitt med to enkle senger, og eitt med køyesenger. Nere stugu har vedfyring med peisomn i stugu/spisestugu, klebberomn i gangen oppe, i tillegg elektrisk oppvarming i nokre rom. Kjøkkenet har komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin samt nødvendig kjøkkenutstyr for 8 personar.

'Eldhuset'. Ein etasje, ca 75 m2.
6 senger i 2 soverom, kjøken, stugu m/peis og bad m/dusj og wc. Av soveromma er det eitt med 2 enkle senger, og eitt med 4 senger (dobbeltseng og køyeseng). Kjøkkenet har komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin samt nødvendig utsyr for 6 personar. Sentralfyrt.

5 hytter på ca 18 m2 m/ dusj og toalett, 3 senger + 1 kombinert sofa/seng.

5 hytter på ca 13 m2. 3 senger + 1 kombinert sofa/seng. Dusj/toalett i sanitæranlegget som ligg i hovedhusa, ca 100 m vekk. Hyttene er elektrisk oppvarma og utstyrt for sjølkoking med kjøkenutstyr, kokeplate, kjøleskap og madrasser/ puter i sengene. Om nødvendig også dyner. Lintøy kan leigast.

Hovudhuset (Stugu):
- 2 dobbeltrom m dusj/toalett
- 2 dobbeltrom, varmt og kaldt vatn, dusj/toalett i korridor.
- 1 enkeltrom, varmt og kaldt vatn, dusj/toalett i korridor.
- Her er det i tillegg til soveromma også peisestue for 17 - 18 og spisesal for ca 30 - 35 gjester.
Stugu er sentralfyrt og godt utstyrt på alle vis. I påska og elles utanom sommarsesongen kan ho bortleigast som storhytte. Eventuelt med småhytter som ekstra soveplassar. Be om pristilbud.
Hytte innvendig